БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*
в рамките на гр. Русе
тел. 082 / 507 - 407
0895 / 52 12 92

Меню

   Комплекс Радилон Ви представя своето обновено меню.

   В стремежа си да задоволим всеки вкус, подбрахме за Вас множество вкусни ястия, приготвени с много любов от нашия главен готвач.

   За да покрием високите съвременни стандартни за храна, ни е в Комплекс Радилон отдаваме огромното значение на здравословното хранене.

   За тази цел приготвяме за Вас избраните ястия в модерни конвектомати, което гарантира високо качество на термична обработка, съчетано с перфектен външен вид и вкус на храната.

   Добър апетит !


РАДИЛОН КЕТЪРИНГ
   Радилон кетъринг е електронна система за поръчка и доставка на прясно приготвена храна в гр. Русе. До дома, офиса или на Вашето парти и тържество, Радилон Кетъринг е на разположение на своите клиенти всеки ден от 8:00 до 22:30 часа. Избирате своите ястия от меню с над 500 артикула, а плащането извършвате по най-удобния за Вас начин – при доставка, с кредитна или дебитна карта. В клиентският си профил следите статуса на Вашите поръчки и приблизителния час на доставка. Останалото е добър апетит и добро настроение!

ПАРТИ КЕТЪРИНГ

КОРПОРАТИВЕН КЕТЪРИНГ

ДО ДОМА И ОФИСАМеню


Онлайн поръчки на Обедно меню за текущия ден се приемат до 11 часа. В този час можете да проверите за наличност на избраната храна на тел. 082 / 507 - 407 или да направите своя избор от нашето Основно меню :

Безалк. напитки
Гарнитури
Десерти
Основни ястия
Предястия
Салати
Супи
Тестени

Cъщо така имате възможност да поръчате от нашите обедни менюта за следващите дни от седмицата - Обедно меню за утре 

Ваучер за храна 

Комплекс РАДИЛОН във Фейсбук