За НАС

Мисия :

В днешно време във все по-динамично развиващото се ежедневие, в забързания начин на живот, и силната конкуренция трябва непрекъснато да се питаме какво трябва да се промени и кое може да се подобри за да продължаваме да удовлетворяваме и най- изтънчения вкус на клиента. За нас едно заведение е преди всичко кухня, обслужване и цялостна атмосфера. Ние работим денонощно за да постигнем перфектното съчетание на тези три елемента създаващи имиджа на комплекс Радилон.

Къде да ни намерите?

Комплекс Радилон е разположен в центъра на квартал Здравец, в непосредствена близост до спортна зала и стадион Дунав, само на 2 км от МОЛ Русе, и на 3км по пътя за София и Варна.


За всеки вкус по нещо :

Комплекс Радилон разполага с лятна барбекю-тераса с капацитет 150 места, лятна градина с капацитет 80 места, механа със 120 места, и кафе-ресторант със 80 места. Закритата лятна тераса и прохладната градина са хитът на летния сезон, подходящи за бизнес срещи, обеди, вечери, както и организирани поводи. Механата е подходяща за вашите организирани поводи- сватби, кръщенета, фирмени празненства, рождени дни, семинари. За прекрасното ви настроение освен раздвиженият интериор допълнително се грижи и добре подбраната жива музика. Както готвачите се грижат за вашия добър апетит така и оркестърът си подбира репертоара според вашия вкус. Музиката, веселието и танците спират когато вие решите.

История и традиции :

Със седем годишната си история ресторантът се наложи като едно от най-добрите заведения в гр. Русе с уютната си и стилна обстановка, отлична кухня и достъпни цени. Мястото където стотици русенци споделят трапезата си с близки и познати, на семейни празници и в ежедневието.

Радилон Кетъринг и Резервации :

Имаме удоволствие да Ви представим новото интернет лице на Комплекс Радилон – www.radilon.bg. За да бъдем винаги част от Вашето ежедневие, създадохме редица електронни услуги.

Радилон кетъринг е система за online поръчка и доставка на харна до дома и офиса, за фирми и частни лица, с възможност за електронно разплащане и следене статуса на поръчката.

Чрез Радилон резервации можете предварително да запазите своето място в Комплекс Радилон, като съставите сами своето меню и изберете най-подходящата за Вашата компания атмосфера.


В нашият уеб сайт ще намерите пълна информация за предлаганите храни и напитки. 

Ваучер за храна 

Комплекс РАДИЛОН във Фейсбук